Rengetegen élünk városban panelben, társasházakban, kevés kertel vagy kert nélkül. Ezt pótolhatjuk bizonyos mértékig vagy kiegészíthetjük a teraszon erkélyen, balkonos ültetéssel ami történhet balkonládába, cserépbe, kaspóba. A dísznövények számtalan változatát fajtáját ültethetjük balkonjainkba erkélyeinkre, teraszainkra. Egészen az egynyári dísznövényektől kezdve az évelőkig. Szoliterként vagy csoportosan is lehet ültetni, rendkívül gazdag forma és színvilággal.

Nagyon fontos a teraszunk erkélyünk fekvése – árnyékos vagy szeles oldal. Mindenképp figyelembe kell venni a dísznövények kiválasztásánál.Fontos még a balkon ládák cserepek minősége is lehetőleg olyat válasszunk ami egy két hétig saját vízellátást tud biztosítani.Ezeket nevezik ön öntöző vagy tartalék víz biztosító edényeknek. Az ilyen edények ládák cserepek, úgy biztosítják a növények számára a megfelelő nedvesség tartalmat hogy közben nem rohad el a gyökérzet. A növények csak annyi vizet használnak amennyi szükséges számukra.

Nagyon! Talán a legfontosabb a növényeink számára az ültető közeg, a virágföld kiválasztása. Ideális ha keveréket használunk,a legtöbb kereskedelemben kapható virágföld tőzeg alapú,ezt lehet keverni szintén a kereskedelemben kapható marhatrágya földel,komposzt földel,természetesen a növényi kultúráknak megfelelő arányban.Valamint keverhetünk még a virágföldünkbe műtrágyát mely hosszú ideig biztosítja a dísznövényeink tápanyag ellátását.De ezt pótolhatjuk szintén a kereskedelemben kapható különböző tápoldatokkal is.

Telepíttesse erkélyeit ,balkonjait,teraszait velünk!  0620 9338 494

Szakszerű munkavégzés, árubeszerzés ,úgy a virágföldek, a balkonládák, cserepek,és dísznövények beszerzését is vállaljuk.

Beültetés után gyomosodás és kiszáradás ellen múlcsot, fakérget,esetleg murvát vagy kavicsot teszünk a földre vékony rétegben igény szerint.

Bízzon szakértelmünkben!  Hívjon minket !  0620 9338494

Temetői sírok beültetését gondozását ,karbantartását is vállaljuk.